
André Miran
Klinikchef Anæstesiklinikken, Speciallæge Anæstesiologi og Smertebehandling
André er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1993. Gennemgik speciallægeuddannelsen i anæstesiologi ved Københavns amt og blev speciallæge i anæstesiologi i 2004.
André har en bred anæstesiologisk uddannelse og mangeårig erfaring indenfor anæstesi og smertebehandling. Har blandt andet været ansat som traumelæge på Rigshospitalet og som overlæge ved anæstesiologisk afdeling på Herlev Hospital.
Akupunkturuddannet hos DSEA (Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur)
Medlem af nedenstående videnskabelige selskaber
DASAIM (Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin)
IASP (International Association for the Study of Pain)
DSEA ( Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur)
DMAS (Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab)
Dansk Smerteforum
DIMS (Dansk idrætsmedicinsk selskab)

Thanikaivashan Balaganeshan
Klinikchef Smerteklinikken, Speciallæge Anæstesiologi og Smertebehandling
Thanikaivashan er speciallæge i anæstesiologi med erfaring inden for både anæstesi, intensiv behandling og præhospital medicin. Han har arbejdet på flere sygehuse, herunder Rigshospitalet (Neurocenter, Anæstesi og Intensiv), Nykøbing Falster Sygehus, Vejle Sygehus, Odense Universitetshospital, Kolding Sygehus, Slagelse Sygehus, Nordsjællands Hospital (Hillerød), Sygehus Vendsyssel (Hjørring), Næstved Sygehus samt på flere privathospitaler.
Han har desuden erfaring som AMK-læge og PIT-læge i Region Sjælland og er uddannet Indsatsleder-Sund. Han er medlem af DAO (Danske Anæstesiologers Organisation) og DASAIM (Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin) samt uddannet i akupunktur gennem DMAS (Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab).
Smertebehandling har altid været et område, der har interesseret ham, særligt i forhold til, hvordan man kan kombinere forskellige behandlingsstrategier for at hjælpe patienter bedst muligt. Han har arbejdet med både akutte og kroniske smertepatienter i hospitals- og præhospitalt regi og har en særlig interesse for medicinsk smertebehandling, interventionelle teknikker og ikke medicinske metoder herunder akupunktur og laserbehandling. I dag er han Klinikchef i Smerteklinikken, hvor han forsøger at finde helhedsorienterede løsninger for patienter med komplekse smertetilstande.
Ud over det kliniske arbejde har han altid sat pris på at kunne undervise og dele viden, især inden for luftvejshåndtering, præhospital medicin og neuromuskulær monitorering. Han har også været involveret i forskning, men ser sig først og fremmest som en praktiker, der brænder for at gøre en forskel for sine patienter.

Dorthe Carlsen
Akupunktør, Souschef Smerteklinikken, Sygeplejerske
Vi har desuden et hold medicinstuderende som I vil møde